У Яготині за сприяння партійців «Солідарності» ремонтують дороги

 

За сприяння голови Яготинської районної державної адміністрації, голови Яготинської районної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Василя Шмигановського у місті продовжується поточний ямковий ремонт доріг.

Василь Шмигановський досяг домовленостей з головою наглядової ради «Молочний Альянс» Сергієм Вовченком щодо виділення коштів на ямковий ремонт доріг в Яготині.

Роботу з відновлення дорожнього покриття виконує КП «Березанський ККП». Ремонт проводиться струменевим методом з використанням бітумної емульсії за допомогою спеціального обладнання.

DSC_0042 DSC_0048_1 DSC_0024

Зокрема, вже здійснений поточний ямковий ремонт доріг по вул. Київська та Незалежності (від залізничного мосту до зупинки “Робітнича”) та в напрямку зупинки “Каштани”.

Також ліквідують «ямковість» на перехресті вулиць Шевченка та Пирятинська та в напрямку зупинки “Гирича”. Крім того, не залишиться без уваги дорожників і вулиця Переяслівська, на якій також заплановані ремонтні роботи.

«Проблеми у сфері дорожнього господарства завжди знаходяться в центрі уваги районної влади. Якісне виконання робіт з ямкового ремонту доріг – це безумовно, комфорт та безпека учасників дорожнього руху і пересічних містян. Спільними зусиллями районної влади та компанії «Молочного Альянсу» дороги рідного міста будуть відновлені», – розповів Василь Шмигановський.